Szolgáltatások
Cégismertető

A rendszerváltás óta eltelt időben a szociális körülmények megváltozása egyre jobban előtérbe helyezte a megélhetési bűnözést / betörést / , mely a magántulajdon növekedése miatt alkalmanként jelentős károkat okozhat az értékeiket megvédeni kívánó tulajdonosoknak.
Ezért célszerű az ár –értékarány figyelembe vételével behatolás jelző berendezések kiépítése már nem csak a pénzintézetekben, hanem a családi házakban is.
A tapasztalat és a statisztikai adatok is azt mutatják , hogy hazánkban még mindig kevesebb összeget áldoznak (1-2%) biztonsági berendezések kiépítésére, mint nyugat Európában (8-12%) a védendő objektum értékéhez képest. Bár a legfrissebb adatok szerint ez növekvő tendenciát mutat.Emellett figyelembe kell venni a riasztót, mint elrettentő eszközt is mivel a berendezéssel rendelkező épületekben lényegesen kevesebb az illetéktelen behatolás.
Ennek tükrében javasolt minden újonnan épülő családi házban biztonságtechnikai berendezés megvalósítása még akkor is, ha ez az építkezés befejezéséig nem kerül teljes kiépítésre (főként anyagi okok miatt) javasolt elenyésző költsége miatt a cső és kábelhálózat kiépítése!

Ez a későbbi megvalósulást mind időbeni mind esztétikai szempontból pozitívan befolyásolja.


Segíthetünk ?

Cégünk 2000-ben alakult olyan szakemberek összefogásával, akik rendkívül nagy tapasztalatra és ismeretekre tettek szert, a biztonságtechnika területén. Ezen ismeretek az eltelt időszak során még tovább bővültek, és ezért vállaljuk a legegyszerűbbtől, a legbonyolultabb megoldásokig melyek a biztonság technika területén előfordulnak. Cégünk kimondottam biztonságtechnikai berendezések tervezésével, kivitelezésével, telepítésével foglalkozik. Rendelkezünk a szükséges rendőrhatósági engedéllyel valamint a tevékenységekhez szükséges biztosítással. Tagja vagyunk a személy-vagyonvédelmi és magánnyomozói szakmai kamarának. Az általunk forgalmazott és telepített eszközök, MABISZ engedéllyel rendelkeznek. Termékeink között főleg olyan eszközök találhatók, amelyek az évek során bizonyították, hogy a biztonságtechnika területét, megbízhatóan, magas színvonalon kielégítik. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a technika egyre magasabb szintű kihívásait, ezért nagy gondot fordítunk munkatársaink minél magasabb szintű képzésére. Jelenleg Székesfehérváron van a székhelyünk, de a teljes ország területére kiterjedő szolgáltatásokat biztosítunk, melyeket a Szolgáltatások főmenüpont alatt, kategóriákba szedve megtalálhatnak.